Een kookworkshop volgen

Vooraf krijgen de gasten onder het genot van een welkomsaperitief en een hapje, een duidelijke uitleg over de bereiding van het diner en de producten. Vervolgens zal onder begeleiding van Raffaele een viergangendiner worden bereid. Alles wordt met de hand gemaakt en is vers. Tijdens de workshop is één glas huiswijn, frisdrank, tappils of mineraalwater inclusief. Na de workshop zullen de zelfgemaakte gerechten boven in het restaurant worden genuttigd onder het genot van een glas huiswijn, frisdrank, tappils of mineraalwater. Drankjes tijdens het diner schenkt de bediening naar behoefte.

Het opruimen en assisteren zal gebeuren door onze medewerkers. Na het diner is er keuze uit koffie of thee en na afloop krijgen de gasten de recepten en het kookschort mee. De kosten zijn € 700,00 voor tien (of minder) personen, vanaf tien personen wordt per persoon € 70,00 in rekening gebracht.

Nieuw bij Cucina

Te koop:

IJsseldal Speltmeel van biologisch geteelde granen volgens recept van Raffaele

De maandag en dinsdag is beschikbaar voor een kookworkshop.  Eventueel in overleg is het mogelijk om op zondagmiddag een kookworkshop te bespreken. Bij betalingen achteraf zijn wij genoodzaakt 5% administratiekosten in rekening te brengen. Annuleren is kosteloos mits dit 24 uur voor de tijd kenbaar gemaakt is via een e-mailbericht aan info@cucinadeventer.nl anders zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Enthousiast geworden door de heerlijke pasta, gemaakt tijdens de workshop?

Als aandenken aan de gezellige kookavond, kunt u pastameel bij ons kopen voor € 4,50 per pak in originele verpakking á 1 kg.  De verpakking is voorzien van een handleiding om pasta thuis te maken. Ook leuk als origineel kado!